Monday, May 10, 2010

luck beb!

eriko no

aku nak cerita satu hal nih memang buat aku rasa aku memang ada luck hehe
kalau tak silap aku dalam seminggu lepas aku+2orang yang boring sama macam aku abiskan masa boring giler kami di Wangsa Walk Mall, main boling...dengan membawa boling set aku, tergedek2 la masuk dalam boling centre tuh. luck betul sebab tak ramai orang macam selalu, terus dapat lane tanpa kena tulis dalam waiting list ngehhh

aku dah tak ingat lane berapa, tapi lane sebelah macam nak kenal...ok, DBKL players.
dengan muka yang selamber yeye, aku pun get ready la, pakai kasut+cuci bola segala.
game bermula...aku dengan gaya hook yang baru je aku belajar, telah mencipta score yang...fuhhh amazing(bagi orang yang baru2 belajar hook macam aku nih)

pakcik+makcik nih memang players yang perghhh hebat jugak. ok, memang sporting. si pakcik ni ajar aku+2org pasal step2 main hook lagi hihi bertambah la ilmu aku...tu pun luck jugak kan...

semasa di kampung...
pagi2 aku bangun, tetiba dapat call dari someone, bagitau yang aku telah dilamar...hahhh macam tak caya. dorang invite aku join dorang main boling untuk DBKL...jauh betul, sepatutnya aku mestilah sokong MPSP(K) hahaha ok, jadi orang KL kejap.

11 Mei, tarikh ni adalah hari pertama aku akan join tournament. Semoga aku dapat main dengan gaya pro hehe dan jugak strike, strike, strike dan strike lagi...
memang banyak betul luck aku sejak 2 menjak nih...
i'm now a DBKL player ngehehe ok, wish me luck ya fellas!

2 comments:

  1. hehe thnks yer uncle....jgn lupa nt nk repeat hehehh

    ReplyDelete